Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χέρστον και του χρόνου

Χέρστον και του χρόνου

hairston aek koroivos

hairston-aek-koroivos

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στην πρώτη φάση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη σεζόν, η οποία τη βρήκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Οι στόχοι της Ένωσης είναι υψηλοί για την επόμενη χρονιά, γι’αυτό και ο Ντράγκαν Σάκοτα θα ξεκινήσει, χωρίς χρονοτριβές, το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ένας από τους παίκτες που επιθυμεί ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” να κρατήσει και στο ρόστερ της νέας περιόδου είναι ο Μαλίκ Χέρστον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας επίπεδο την ΑΕΚ. Η απουσία του από τους αγώνες με τον Άρη ήταν εξώφθλαμη, με τον Σάκοτα να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του. Γι’ αυτό και σύμφωνα με την “Ωρα των Σπορ” θα έχει επαφή με τον Χέρστον προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο. Το έργο του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Αμερικανός άσος θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων το καλοκαίρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…