Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αηδίες” για Ζοτς

“Αηδίες” για Ζοτς

obradovic-oaka

Μετά τη λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, πολλά είναι τα ονόματα των προπονητών που έχουν πέσει στο… τραπέζι. Το πιο θελκτικό απ’ όλα – για ευνόητους λόγους – είναι αυτό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ακόμα και όταν θα φτάσει 80 ετών, είμαστε βέβαιοι πως θα υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θα ονειρεύονται την επιστροφή του στο “τριφύλλι“.

Υπήρξαν μάλιστα κάποια Μέσα στην Ελλάδα τα οποία τον έφερναν στην εξώπορτα του ΟΑΚΑ, ενώ σήμερα τον… επιστρέφουν στην Τουρκία. Και όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες από τουρκικό σάιτ το οποίο χρειάζεται να είναι κανείς φανατικός αναγνώστης και εξαιρετικός γνώστης της Μιντιακής κατάστασης της γείτονας χώρας, για να γνωρίζει την ύπαρξή του.

Το πιο ενδιαφέρον δε, είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ομπράντοβιτς αρνήθηκε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Τα όσα εκτυλίχτηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου, στα 2′ τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μετά την χειρονομία του Βασίλη Σπανούλη και την έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δηλαδή ο Ζοτς, ο οποίος “δεν έχει ζήσει καμία στιγμή έντασης στα τόσα χρόνια που ήταν στην Ελλάδα“, πληροφορήθηκε τα γεγονότα του Σαββάτου και αηδίασε. Γι’ αυτό επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Φενέρ, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του στη φυλακή. Είναι γνωστός άλλωστε ο αποκλεισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα παραπτώματα των διοικούντων του συλλόγου.

Οι σκελετοί που έχουν οι παράγοντες της Φενέρ στη ντουλάπα τους, είναι τόσοι όσοι δεν βρίσκονται ούτε στο 1ο νεκροταφείο της Αθήνας. Και σίγουρα περισσότεροι από όσους έχουν οι έλληνες παράγοντες από καταβολής ελληνικού αθλητισμού.

Την επόμενη φορά ίσως θα ήταν καλύτερο να… εφευρεθεί ένας πιο πειστικός λόγος. Ίσως αυτή τη φορά, στη διαδρομή από Αθήνα σε Κωνσταντινούπολη και πάλι πίσω, να χάθηκαν στη μετάφραση. Παλιά γνωστή τακτική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…