Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αφετηρία μας η άμυνα”

“Αφετηρία μας η άμυνα”

pao pagkos omadiki

pao-pagkos-omadiki

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος θέλησε να τους ευχαριστήσει για την αφοσίωση και τη συγκέντρωση που έδειξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία έγινε με πολλά προβλήματα. “Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε πολλά προβλήματα και την ίδια στιγμή είχαμε απέναντί μας τον ΠΑΟΚ, που έχει έναν πολύ καλό προπονητή και καλό ρόστερ.

Όσοι παίκτες είχαμε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες δούλεψαν πολύ καλά και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Όσο για το αποψινό ματς, είμαι ευχαριστημένος από την άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου, από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να παίζουμε καλά και στην επίθεση, πήραμε ενέργεια από την άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινά από την άμυνα και από εκεί και πέρα να προσπαθεί και στην επίθεση. Ένα άλλο σημείο στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε είναι το πάσινγκ γκέιμ”.

Για το δεύτερο ματς: “Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την Πέμπτη, εμείς θα έχουμε τον κόσμο που μας δίνει ενέργεια, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό ματς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι στον στόχο μας”.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” θέλησε να κάνει αναφορά και στους συνεργάτες του. “Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον Νίκο Παππά, ο οποίος επί δυόμισι εβδομάδες πέρασε πολλά, με βοήθησε σημαντικά. Επίσης θέλω να καλοσωρίσω τον Άρη Λυκογιάννη, δεν τον γνώριζα, δεν είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, αυτό που ήξερα όμως ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Νιώθω τυχερός που θα συνεργαστούμε και πιστεύω πως θα βοηθήσει την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…