Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στην αποστολή Σπανούλης-Χάντερ

Στην αποστολή Σπανούλης-Χάντερ

Efes Spanoulis

Efes-Spanoulis

Μπορεί αυτές τις μέρες όλος ο κόσμος να γιορτάζει την Ανάσταση του Θεανθρώπου, όμως αυτό δεν ισχύει για την ομάδα του Ολυμπιακού, που έκανε Πάσχα στο ΣΕΦ, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/04), για την φάση των πλέι οφς της Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης στην προπόνηση της Δευτέρας (13/04) ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος. Έχει ξεπεράσει βέβαια, σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που έχει πάνω από το δεξί γόνατο, αλλά προπονητικό τιμ και ιατρικό επιτελείο, πήραν από κοινού απόφαση να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψει 100% έτοιμος.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελόνη, όπως και ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τις θεραπείες σε ότι αφορά το τραύμα στο ισχίο του δεξιού ποδιού που απέκτησε στην προπόνηση της Μ. Δευτέρας. Έχει αιμάτωμα και θα χρειαστεί αρκετά μεγάλη υπομονή, έως ότου υποχωρήσει. Στον Ολυμπιακό πάντως προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν τους Αγραβάνη και Πέτγουεϊ στην θέση 5.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …