Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ποιος Ολυμπιακός, ο Άρης

Ποιος Ολυμπιακός, ο Άρης

manolopoulos

manolopoulos

Μπορεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (2/5) να απασχολεί τους περισσότερους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και το τεχνικό τιμ του “τριφυλλιού”, το οποίο ασχολείται μόνο με το αυριανό παιχνίδι (28/4) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό επεσήμανε και ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ξέρω πάρα πολύ καλά πως όλος ο κόσμος, οι φίλαθλοι και τα Media ασχολούνται με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς, όμως, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω από την πλευρά μου και από την πλευρά όλης της ομάδας, είναι πως κανένας μας δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ματς.

Για να φτάσουμε να μιλάμε για τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα πολύ σοβαρό προαπαιτούμενο: να παίξουμε καλά με τον Άρη, να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι. Βλέπετε, για να μπορέσουμε να πούμε ότι κρίνεται η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει την Τρίτη να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι κρίσιμο και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Καλούμαστε να παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία έχοντας μελετήσει και κάποια καινούρια στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του ο αντίπαλος.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη στην αναμέτρηση του Αλεξάνδρειου και κατόπιν να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω πως στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ο αγώνας με τον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…