Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ορίζουμε τη μοίρα μας”

“Ορίζουμε τη μοίρα μας”

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (21:45) στο Βελιγράδι για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα με τη νίκη να είναι μονόδρομος για την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός των “πρασίνων” σε δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα Novosti τόνισε, πως το “τριφύλλι” έχει την κατάσταση στα χέρια του.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: “Ίσως ο τελικός απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας να έμοιαζε εύκολος, αλλά το Κύπελλο Ελλάδος ήταν δύσκολο, επειδή στα ημιτελικά μπροστά σε άδειες εξέδρες νικήσαμε τον Ολυμπιακό και μετά στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ”.

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: “Έχουμε φέρει τους εαυτούς μας σε θέση να μπορούμε να ορίσουμε μόνοι μας την μοίρα μας. Δε θα είναι εύκολο, παρότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αφού κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα σημαίνει πολλά περισσότερα από 2 βαθμούς. Πολλά θα εξαρτηθούν απ’ την 3άδα των Γουίλιαμς, Μαριάνοβιτς & Τζένκινς, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Επίσης το κοινό στο Βελιγράδι, είτε στην Pionir είτε στην Kombank Arena, πάντα δίνει ώθηση στην ομάδα, ακόμη και πέρα απ’ τα συνηθισμένα. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση”.

Για το επίπεδο της Α1: “Η λίγκα διαθέτει πάρα πολύ υψηλότερη ποιότητα απ’ ό,τι διαδίδεται εκτός συνόρων Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια, αλλά κάθε χρονιά εμφανίζονται μερικές ομάδες με αξιοζήλευτη ποιότητα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν στο Κύπελλο Ελλάδος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …