Κεντρική Basket League Άρης Μεγάλο διάστημα απραξίας

Μεγάλο διάστημα απραξίας

priftis

priftis

Στη μεγάλη αγωνιστική απραξία της ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση (25/4) του Άρη με τα Τρίκαλα για την 24η αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν σκληρή άμυνα και να βγάλουν ενέργεια για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

“Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, το οποίο κράτησε ένα μήνα. Κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε. Το παιχνίδι που παίζουμε είναι σημαντικής σημασίας σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική μας κατάταξη στην κανονική περίοδο.

Θα έχουμε απέναντί μας μία ομάδα η οποία ουσιαστικά έχει πετύχει το βασικό της στόχο αλλά παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική σε κάθε αναμέτρηση, όπως έκανε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό και αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη”, ανέφερε ο Πρίφτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…