Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Με καρδιά και πάθος”

“Με καρδιά και πάθος”

mantzaris olympiacos

mantzaris-olympiacos

Το πάθος και τη θέληση ξεχώρισε ως τα σημαντικότερα στοιχεία για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (21/04), ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, στάθηκε στην άμυνα που θα πρέπει να είναι στα ίδια επίπεδα με το τελευταίο παιχνίδι και έκανε ειδική μνεία στη  στήριξη του κόσμου που θα κατακλύσει το ΣΕΦ.

“Ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα θα θέλει να αντιδράσει και είναι μια ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Παρ’ όλα αυτά εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως και στο δεύτερο ματς. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα και θέλουμε να είναι ακόμη καλύτερη, ειδικά στην έδρα μας. Υπάρχουν πολλά που θα αλλάξει η Μπαρτσελόνα. Αρχικά, την άμυνά της, όμως σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η καρδιά και το πόσο θες τη νίκη. Η τακτική είναι περίπου το 20% γιατί περισσότερο μετράει το πόσο θες το παιχνίδι” τόνισε αρχικά ο 25χρονος διεθνής και συνέχισε:

“Είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας. Ο κόσμος, όπως συνηθίζει να κάνει, θα δώσει βροντερόπαρών“. Θα είναι ο έκτος παίκτης μας και θα μας δώσει ρυθμό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο και πιστεύω να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη” ενώ κατέληξε λέγοντας πως:

“Είναι μία δύσκολη σειρά, η οποία μπορεί να φτάσει και τους πέντε αγώνες. Όμως, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και είναι τελικός. Έτσι κι αύριο το ματς είναι τελικός. Ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη και είναι πιο δύσκολο να παρουσιαστείς προσγειωμένος μετά από κάτι τέτοιο. Κάναμε ένα σημαντικό διπλό, έχουμε το πλεονέκτημα στην έδρα μας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…