Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μακριά από Ολυμπιακό”

“Μακριά από Ολυμπιακό”

carroll real madrid bamberg

carroll-real-madrid-bamberg

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για το clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο η οποία όμως δύσκολα θα καταλήξει στα χέρια των “μπλαουγκράνα“. Ο Τζέισι Κάρολ, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (02/04) ενώ υπογράμμισε πως η πρώτη θέση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική καθώς απεύχεται πιθανή σύγκρουση στα πλέι οφ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε ή Ολυμπιακό.

“Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. El Clasico! Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε θα τερματίσουμε πρώτοι και θα φτάσουμε σε έναν ακόμα στόχο. Αν τα καταφέρουμε θα πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο τελευταίο παιχνίδι του Top 16, ξέροντας πως παίζουμε στην έδρα μας.

Αν κοιτάξεις το άλλο γκρουπ του Top 16, οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε έχουν παίξει πολύ καλά φέτος κι έχουν πολύ καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ πολύ δύσκολη ομάδα με εξαιρετική στήριξη από τους φιλάθλους της. Θα ήταν ωραίο να αποφύγουμε αυτές τις τρεις ομάδες στα πλέι οφ κι έτσι η πρώτη θέση του ομίλου είναι σημαντική.

Πρέπει να δουλέψουμε για να προστατέψουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, που μας πήρε μήνες για να τα καταφέρουμε. Θα ήταν ντροπή να την χάσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ σε αυτό τον τομέα, που έκανε τη διαφορά πέρσι” έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…