Κεντρική NBA Λέει “αντίο” ο Τζινόμπιλι
NBA

Λέει “αντίο” ο Τζινόμπιλι

manu ginobili

170062273MW00103_Miami_Heat

Ο Μάνου Τζινόμπιλι κλείνει 38 χρόνια ζωής τον ερχόμενο Ιούλιο και ενδέχεται αυτή να είναι η τελευταία χρόνια που τον απολαμβάνουμε στα παρκέ! Ο Αργεντίνος άσος, μιλώντας στην εφημερίδα La Nacion της πατρίδας του, μίλησε για πρώτη φορά για τα σχέδια της απόσυρσης του αποκαλύπτοντας πως αν δεν κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους Σπερς, θα το κάνει σίγουρα το καλοκαίρι του 2016!

“Είμαι 38 ετών και βιώνω εκπληκτικές καταστάσεις καθώς παίζω ακόμα για μια κορυφαία ομάδα όπως οι Σπερς. Πλέον, έχω συμβιβαστεί με το γεγονός πως δεν μπορώ να αποδώσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανα το 2008 αλλά ακόμα το απολαμβάνω. Ξέρω πως είμαι ένας διαφορετικός παίκτης τώρα πια” δήλωσε αρχικά ο σπουδαίος σούτινγκ γκαρντ και κατέληξε:

“Κάθε φορά που μιλάω με παλαίμαχους παίκτες, με συμβουλεύουν πάντα να το ίδιο πράγμα, δηλαδή να αγωνιστώ για ακόμα μια σεζόν και να το ευχαριστηθώ. Αυτό κάνω τα τελευταία 19 χρόνια και λέω μετά βεβαιότητας πως αν δεν αποσυρθώ στο τέλος αυτής της σεζόν τότε θα το κάνω σίγουρα του χρόνου“.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και το “αντίο” του θρύλου Τζινόμπιλι κοντοζυγώνει, δυστυχώς για όλους τους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας ανά την υφήλιο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ξεχαστούν ποτέ τα κατορθώματα και οι διακρίσεις του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…