Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κυρίαρχοι του αέρα”

“Κυρίαρχοι του αέρα”

itoudis oaka

itoudis-oaka

Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη, σύμφωνα με τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη. “Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και τους παίκτες μου για την πρόκριση. Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε πλέον στο Φάιναλ Φορ. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη.

Ακόμα και στα “νεκρά” διαστήματα που είχαμε μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ήταν σημαντικό ότι κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Αγωνιστήκαμε με πάθος και ομαδικότητα και τα καταφέραμε. Νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα”.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ευχαρίστησε ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, δήλωσε: “Όταν είσαι στο χώρο και εργάζεσαι σε αυτόν ξέρεις πως θα συμβεί και αυτό. Τα συναισθήματά μου δεν κρύφτηκαν, οι 13 σεζόν που ήμουν στον Παναθηναϊκό, το δέσιμο, η αγαστή συνεργασία με όλους ήταν κάτι που μας κάνει περήφανους.

Είμαι ευγνώμων, τυχερός και υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Έχοντας όμως πλέον την ευθύνη της ΤΣΣΚΑ, είμαι τυχερός και ευγνώμων που είμαι σε αυτήν και πλέον σκέφτομαι τι θα κάνουμε στη Μαδρίτη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…