Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κάναμε ότι μπορούσαμε”

“Κάναμε ότι μπορούσαμε”

ivanovic

ivanovic

Στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός, στα δύο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός, έκανε το καλύτερο που μπορούσε. “Μας έλειψε λίγη προσπάθεια και δύναμη για να φτάσουμε στη νίκη.

Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, είχαμε όμως δυνατή άμυνα και υπομονή ως το 28ο λεπτό. Μετά σταματήσαμε να παίζουμε. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη ισορροπία στο ματς, ενώ δεν καταφέραμε να έχουμε καλά ποσοστά στο τρίποντο. Η ΤΣΣΚΑ ήταν λογικό να παίξει καλύτερα. Στη Μόσχα δεν αγωνιστήκαμε καλά, η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη, αλλά στα δύο παιχνίδια εδώ κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε”.

Για το αν τελικά ο Παναθηναϊκός έκανε την υπέρβαση, ο Ιβάνοβιτς είπε: “Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στο TOP 16. Σκεπτόμενος τα ματς με Μακάμπι, Άλμπα, Ερυθρό Αστέρα, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα και κατά συνέπεια να είχαμε άλλο αντίπαλο στους “8”.

Όσο για την παρουσία του κόσμου και το χειροκρότημα όταν όλα είχαν κριθεί, είπε: “Και στα δύο παιχνίδια η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, έχω παίξει ως αντίπαλος, ο κόσμος στήριξε και βοήθησε πολύ. Ο κόσμος είναι πάντα εκεί, βοηθά την ομάδα είτε χάνει είτε κερδίζει και είναι σημαντικό”.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” δεν θέλησε να αναφερθεί στους διαιτητές, όταν ρωτήθηκε, ενώ για τον Λαουάλ, δήλωσε: “Είναι δική μου απόφαση και δεν συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …