Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε Υπερήφανοι”

“Είμαστε Υπερήφανοι”

olympiakos barcelona

olympiakos-barcelona

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγη ώρα, χάρη στο πείσμα του και την αστείρευτη “μαγκιά”, αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος με το Buzzer Beater που έβαλε στα τελευταία δευτερόλεπτα, βρίσκεται στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλη, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:
“Είναι μία τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να πάει στο Φάιναλ Φορ. Κάποιοι έλεγαν ότι έπρεπε να γίνει μία σειρά με ματς πλέι οφ και ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να νικήσει σε μία τέτοια σειρά. Αποδείξαμε όμως, ότι μπορούμε. Μετά το πρώτο ματς και την ήττα που κάναμε, μας άλλαξε. Δεν την αξίζαμε. Δεν άξιζε στον χαρακτήρα μας, στην ιδιοσυγκρασία μας και όλα όσα είχαμε κάνει μέσα στην χρονιά. Σε αυτά τα ματς χρειάζεται και τύχη και την είχαμε. Είναι υπερήφανοι που περάσαμε στο Φάιναλ Φορ.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός είναι ψηλά στην Ευρώπη, έχοντας μπάτζετ 4 φορές μικρότερο από άλλες ομάδες, αλλά εμείς δείχνουμε ότι έχουμε ρόλους, είμαστε αγαπημένοι και υπάρχει ανταμοιβή. Αυτή η νίκη αξίζει στους προέδρους, στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και στον κόσμο, που ήταν συγκλονιστικός σήμερα. Εμείς όσο είμαστε εδώ θα παλεύουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή

Πρέπει να ευχαριστηθούμε την πρόκριση μετά την επίπονη σειρά. Είναι τεράστια επιτυχία, αλλά απομένει ακόμη το Final Four και το πρωτάθλημα.Πρέπει να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου γιατί αυτοί με βοηθούν και με σέβονται. Τους ευχαριστώ όλους.

Είχαμε τραυματισμούς και χάσαμε το πλεονέκτημα, αλλά ανταμειφθήκαμε. Η ομάδα μου με χρειάζοταν, το έβλεπα στα μάτια της. Η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ διαβασμένη και με όσες δυνάμεις είχα μετά τον τραυματισμό. Με βοήθησαν οι συμπάικτες μου κάνοντας τη βρώμικη δουλειά. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Πλέον, σκεφτόμαστε όλοι το τώρα.

Ο κόσμος μάς έδωσε τεράστια ώθηση και δύσκολα θα παίρναμε τη νίκη χωρίς αυτόν. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του να μας σπρώξει προς τη νίκη και να ρίξει την ψυχολογία του αντιπάλου.

Το προπονητικό επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά και μας βοηθά να είμαστε έτοιμοι. Αυτά που μας είπε ο κόουτς μας έκανε να ξυπνήσουμε μετά το ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ήμασταν στο λήθαργο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …