Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ήμασταν κατώτεροι”

“Ήμασταν κατώτεροι”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Την σαφή υπεροχή του Παναθηναϊκού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αναγνώρισε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην άμυνα των “πρασίνων” αλλά και στην ευστοχία τους στα τρίποντα.

“Ξεκινήσαμε καλά, ελέγχαμε το ρυθμό στο 1ο δεκάλεπτο, αλλά στο 2ο ο Παναθηναϊκός είχε το μομέντουμ και ισοφάρισε το παιχνίδι. Το γρήγορο 9-0 που έκανε μας υποχρέωσε σε τάιμ άουτ. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά τα τρίποντα που ήρθαν μέσα από τη δημιουργία των παικτών του Παναθηναϊκού,

σε εκείνο το σημείο η ευστοχία τους ήταν καταλυτική, δεν μας το επέτρεψαν και φτάσαμε στο 2-1. Πλέον, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να μελετήσουμε το βίντεο και να συγκεντρωθούμε. Ήμασταν κατώτεροι της αγωνιστικής μας ποιότητας και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η άμυνα του Παναθηναϊκού“.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, τέλος, αναφέρθηκε και στον κόσμο των “πρασίνων“, ο οποίος τον χειροκρότησε. “Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, θα μπορούσα να τους χειροκροτήσω έναν έναν, όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τον κ. Ομπράντοβιτς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …