Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η έκπληξη του Ντούσκο

Η έκπληξη του Ντούσκο

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός στην πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, στη Ρωσία, χάνοντας με κατεβασμένα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξέφρασε την έκπληξη του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του και έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση του “τριφυλλιού” ευελπιστώντας σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

“Η αλήθεια είναι πως με εξέπληξε η νοοτροπία που δείξαμε στο πρώτο ματς της σειράς. Ήμασταν κακοί σε όλους τους τομείς και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει μια εύκολη νίκη. Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν σαν να μην βγήκαμε ποτέ στο παρκέ.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα νέο παιχνίδι, το δεύτερο της σειράς. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιάσουμε άλλη εικόνα ως ομάδα. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη” ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: “Στο πρώτο παιχνίδι γνωρίσαμε μια πολύ βαριά ήττα που μας πλήγωσε ως ομάδα. Ξεκινήσαμε το ματς χωρίς καμία συγκέντρωση στην άμυνα, γεγονός που μας στοίχισε ακριβά.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι και πάλι το φαβορί. Θεωρώ πως εμείς θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε μόνο αν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να δείξουμε το απαιτούμενο πάθος και την κατάλληλη νοοτροπία ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη σειρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…