Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η ευτυχία του “Ζοτς”

Η ευτυχία του “Ζοτς”

obradovic fener

obradovic-fener

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εύκολα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Πόλη με 82-67 και απέχει πλέον μία νίκη από το Φάιναλ φορ της Μαδρίτης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

“Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά. Ξεκινήσαμε πολύ επιθετικά και γι’ αυτό είχαμε ένα καλό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο με 30-14. Είναι λογικό, καθώς αλλάξαμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και κάναμε πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη και φυσικά στους φιλάθλους μας, που για μία ακόμα φορά δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Είναι καλό που πάμε με 2-0 στο Τελ Αβίβ, όμως έχω την εμπειρία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εκεί και πόσο περήφανη είναι η Μακάμπι γι αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε εκεί. Έτσι, θα έχουμε λίγο χρόνο μέχρι τη Δευτέρα να προετοιμαστούμε, αλλά και να παίξουμε καλύτερα από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Θέλουμε μία ακόμα νίκη“, τόνισε ο Ομπράνοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…