Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Φιλική νίκη επί της Ελευσίνας

Φιλική νίκη επί της Ελευσίνας

skourtopoulos

skourtopoulos

Όλες οι ομάδες της Α1 για να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 18/04.

Την Μ. Τρίτη, η ομάδα του Ρεθύμνου ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα προκειμένου να δώσει φιλικό με τον Πανελευσινιακό, του οποίου επικράτησε κιόλας με 85-75, με τον τεχνικό της κρητικής ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλο, να μοιράζει σε όλους χρόνο συμμετοχής. Την Μ. Τετάρτη η ομάδα του Ρεθύμνου θα κάνει προπόνηση στο κλειστό της Γλυφάδας, λόγω ότι την Μ. Πέμπτη θα δώσει νέο φιλικό, αυτή την φορά με την Κηφισιά.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το φιλικό με τον Πανελευσινιακό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου: “Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για μας. Προερχόμαστε από μία πολύ δυνατή προπόνηση χθες, αλλά και το ταξίδι το σημερινό. Πάραυτα, η ομάδα είχε διάθεση, έτρεξε, βάλαμε 85 πόντους, ενώ χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Μας δόθηκε η ευκαιρία και μοιράσαμε τον χρόνο για να παίξουν όλα τα παιδιά. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Ο Χόλις ήταν καλός και δείχνει να προσαρμόζεται σιγά-σιγά. Αυτό που ζητάμε νομίζω ότι το πετυχαίνουμε. Δηλαδή να διατηρηθεί η ομάδα σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα από τα φιλικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…