Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν τον αγγίζουν”

“Δεν τον αγγίζουν”

pavlos giannakopoulos aponomi

pavlos-giannakopoulos-aponomi

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας (05/04 17:15) ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω επίσημης δήλωσης του, επιτέθηκε στον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, τονίζοντας πως ο κ. Τάκης Τσαγκρώνης δεν λογαριάζει όσα έχει κάνει η οικογένεια του στο ελληνικό μπάσκετ και βάζει σε πρώτο πλάνο τις δημόσιες σχέσεις

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
“Εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο μπάσκετ, χωρίς κανένα κέρδος και με μοναδική ανταπόδοση την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου, για τη δημιουργία της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, κ. Τσαγκρώνης, εκτιμά ότι τα παραπάνω δεν τον αγγίζουν. Το γιατί μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο ίδιος.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου από θέσεις διόλου τιμητικές για την προσφορά της στον ελληνικό και στην κοινωνία. Εκεί, έκρινε ο κ. Τσαγκρώνης ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο μπάσκετ. Αυτή την κρίση του την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και τη θεωρούμε μέγιστη προσβολή.

Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη να βρίσκονται μπροστά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Όσοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ στο μπάσκετ; Αυτοί κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη αξίζουν πιο τιμητική θέση;

Εμείς θα βάζουμε εκατομμύρια για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του ο κάθε κ. Τσαγκρώνης; Θεωρούμε προσβλητική τη συμπεριφορά του απέναντί μας, κι ως εκ τούτου ντροπή για την παρουσία του στην ελληνική ομοσπονδία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…