Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έχουμε συνηθίσει στις διακοπές”

“Έχουμε συνηθίσει στις διακοπές”

roland schaftenaar kaod

roland-schaftenaar-kaod

Το Ρεθύμνο αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/4) τον Κολοσσό στη Ρόδο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει την έκτη θέση στη βαθμολογία. Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως οι κρητικοί δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή, καθώς είναι συνηθισμένοι, και πως είναι έτοιμοι για το διπλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Προφανώς το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου είναι εξαιρετικής σημασίας όσον αφορά στην βαθμολογική μας θέση. Πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και από εκεί και έπειτα να κοιτάξουμε για κάτι παραπάνω.

Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έχει την ίδια βαρύτητα και για τις δύο ομάδες. Για να φτάσουμε όμως στη νίκη θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ως ομάδα. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα στην άμυνα θα έχουμε καλές πιθανότητες για να βγούμε νικητές. Ο Κολοσσός έχει πολύ καλούς σουτέρ έξω από τα 6,75 και θα πρέπει να τους περιορίσουμε.

Μπορεί να έχουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι περίπου 20 ημέρες αλλά δεν μας επηρεάζει. Έχουμε συνηθίσει φέτος στις διακοπές. Ούτως ή άλλως παίξαμε δύο φιλικά ματς ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Δεν έχουμε απουσίες ή τραυματισμούς οπότε νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…