Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν πρέπει να κλαις”

“Δεν πρέπει να κλαις”

tomic

tomic

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έφτασε στην πηγή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την ΤΣΣΚΑ με 7670. Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο των ερυθρολεύκων, Μίλαν Τόμιτς, σε δηλώσεις του μετά την αποψινή αναμέτρηση, στάθηκε κυρίως στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Γυρίσαμε το παιχνίδι δύο φορές. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, που παίζει και τα σαράντα λεπτά πιστεύοντας στη νίκη. Πρέπει να σταθούμε στα 19 επιθετικά ριμπάουντ που μας πήρε η ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο γεγονός ότι γυρίσαμε δύο φορές το παιχνίδι. Όταν χάνεις δεν πρέπει να κλαις. Πρέπει να δουλεύεις περισσότερο.”

Για τον αντίπαλο που προτιμά στα προημιτελικά: “Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, ούτε έχουμε προτίμηση. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και πάμε για τη νίκη.”

Για την απώλεια του πλεονεκτήματος: “Είναι πραγματικότητα, αλλά έτσι είναι η ζωή, ο αθλητισμός δεν πρέπει να το δούμε σαν δικαιολογία“.

Για τις επιστροφές των τραυματιών Σπανούλη και Πέτγουεϊ: “Θα δούμε τώρα που θα επιστρέψουμε και ανάλογα θα κριθεί αν θα αγωνιστούν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …