Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν παρουσιαστήκαμε σωστά”

“Δεν παρουσιαστήκαμε σωστά”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Το Ρέθυμνο ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου με 77-63 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο τεχνικός των κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στον Άρη (σ.σ. Λυκογιάννη) και στον Κολοσσό, καθώς νίκησαν απόλυτα δίκαια. Σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που σε ένα κρίσιμο παιχνίδι δεν φανήκαμε έτοιμοι και δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Το χειρότερο απ’ όλα ήταν πως σαν ομάδα δεν παρουσιαστήκαμε σωστά, δεν είχαμε συνεργασίες, σκριν, με κακό passing game και έπειτα η μη αποτελεσματικότητα στα σουτ. Ενδεικτικά, πήραμε 18 επιθετικά ριμπάουντ και δεν κερδίσαμε σχεδόν τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας με ΑΕΚ και Άρη. Θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια”.

Ο Φάνης Κουμπούρας, εκ μέρους των παικτών, πρόσθεσε: “Άλλο ένα παιχνίδι που μας επηρέασε η διακοπή. Αυτό γίνεται για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και φάνηκε στο παιχνίδι μας. Δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε βρει ρυθμό πριν τη διακοπή, αλλά όπως είπα αυτή μας επηρέασε πολύ. Όσον αφορά το παιχνίδι. Ο Κολοσσός βασίζεται στο τρίποντο και στο επιθετικό ριμπάουντ. Εμείς ήμασταν και στα δύο τραγικοί. Τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και γενικά δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει. Ο Βασίλης (σ.σ. Τολιόπουλος) μπήκε και άλλαξε πολλά στο παιχνίδι. Τον περιμέναμε, τον είχαμε δει, αλλά έπαιξε πολύ καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ομάδα. Ήμασταν όλοι κακοί με άσχημα στατιστικά, με τον Κολοσσό να σουτάρει με 50% σε όλα τα σουτ. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…