Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

“Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

Milan Tomic Olympiacos

Milan Tomic-Olympiacos

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει με το διπλό από την Βαρκελώνη και από αύριο θα αρχίσει να σκέφτεται το παιχνίδι της Τρίτης (21/04). Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο των ερυθρολεύκων, Μίλαν Τόμιτς, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε όμως, πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Αναλυτικά:
“Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο και το ελέγξαμε για 40 λεπτά σε άμυνα κι επίθεση. Διαβάσαμε όλα τα rotation της Μπαρτσελόνα στα πικ εν ρολ και τους τιμωρήσαμε. Χτυπήσαμε πάρα πολύ με το Γιώργο (Πρίντεζη) που ήταν εκπληκτικός, ενώ κι ο Σπανούλης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα σε άμυνα κι επίθεση.

Η Μπαρτσελόνα βάζει 87 πόντους στο γήπεδο της κι εμείς την κρατήσαμε στους 63. Σήμερα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και στις δυο πλευρές του παρκέ. Όλοι οι παίκτες μας είναι έμπειροι και μπορούν να ξεπερνούν τα προβλήματα. Δεν πρέπει να τη θεωρήσουμε νίκη Final Four, σε καμία περίπτωση. Είναι το πιο δύσκολο σημείο αυτό κι απλώς μεταφέραμε το πλεονέκτημα στη μεριά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…