Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δεν έχει πολύ χρόνο…

Δεν έχει πολύ χρόνο…

aggelopoulos douvis

aggelopoulos-douvis-alexiou

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό παίκτης του Άρη είχε δηλώσει, ότι “τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά“, υπονοώντας την ΑΕΚ. Από την οποία πάντως έχασε στο παρκέ με σχεδόν κάτω τα χέρια.

Ο Άρης, που έδειξε κάποια στιγμή να υπολείπεται οργανωτικά-οικονομικά της ΑΕΚ έκανε κρούση στην… Ευρωλίγκα! Στον Άρη κάτι αλλάζει εσχάτως. Η ΑΕΚ όμως;

Γνωστό είναι, ότι οι επαφές της “Ένωσης” με τον Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και τον Πάτρικ Μπάουεμαν (της FIBA) είναι διαρκείς. Μόνο, που η ΑΕΚ δείχνει αναποφάσιστη προς το παρόν. Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα την «θέλουν» να καλοβλέπει την έμμεση πρόσκληση Μπερτομέου για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πρέπει, όμως, να αποφασίσει αν θα λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς τόσο διαρκεί το “τελεσίγραφο” από Βαρκελώνη. Οι τάσεις εξακολουθούν να είναι δύο. Υπάρχει ακόμα θέμα Eurocup δηλαδή, αν και από ορισμένους κρίνεται ασύμφορο. Βεβαίως, η ΑΕΚ ενδέχεται να κερδίσει την συμμετοχή της στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση και εντός του γηπέδου.

Ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα, που έδειξε να έχει σφυγμό και να αντιδρά στη δυναμική επιστροφή της “Βασίλισσας“, ειδικά μετά την έλευση Μάκη Αγγελόπουλου στο ΟΑΚΑ. Και δείχνει με την έλευση των δικών του επενδυτών, ότι ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο. Η ΑΕΚ δεν έχει πολύ χρόνο.

Πρέπει να ζυγίζει καταστάσεις και να καταλήξει, αν είναι οργανωτικά και πνευματικά (σ.σ. οικονομικά η παρουσία Αγγελόπουλου είναι εγγύηση) έτοιμη για την επιστροφή της και στην Ευρώπη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…