Κεντρική Basket League Άρης Από την Ιταλία στο “Nick Galis Hall”

Από την Ιταλία στο “Nick Galis Hall”

italy fans3

italy-fans3

Η αγάπη για τον Άρη φαίνεται πως δεν έχει σύνορα, καθώς μία οικογένεια από την Ιταλία ταξίδεψε αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί το “Nick Galis Hall” και να δει εν δράσει τους “κιτρινόμαυρους”. Οι αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα της χάλασαν αρχικά τα σχέδια, καθώς είχαν προγραμματίσει να δουν την αναμέτρηση του Άρη με τους “πράσινους”, η οποία τελικά αναβλήθηκε.

Ο Paulo Pomponi, δήμαρχος του Montaione, μετά από επικοινωνία με το σύνδεσμο φιλάθλων Άρη “Ιερολοχίτες”, βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Patricia και το γιο τους, Francesco, στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να μην κατάφεραν να δουν σε αγώνα τον Άρη, ωστόσο βρέθηκαν στο “Nick Galis Hall” και ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου. Επισκέφθηκαν στα γραφεία της ομάδας, είχαν συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, στη συνέχεια πήγαν στο Aris Legend Store και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης του Άρη.

“Έμαθα τον Άρη από τα βίντεο που είδα στο youtube. Πραγματικά, με εντυπωσίασε ο κόσμος της ομάδας και έγινα οπαδός της. Είπα στους γονείς μου θέλω να πάω σ’ αυτό το γήπεδο. Δυστυχώς ο αγώνας που επρόκειτο να δούμε αναβλήθηκε, όμως σίγουρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξανάρθουμε εδώ”, τόνισε ο νεαρός Φραντσέσκο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…