Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Απαγορεύεται η χαλάρωση”

“Απαγορεύεται η χαλάρωση”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός θέλει να “κλειδώσει” την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος την Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη (02/04), για τη 13η αγωνιστική του Top 16, γι’ αυτό άπαντες θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα ετοιμότητα και μαχητικότητα όπως τόνισε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού“, ανέλυσε το παιχνίδι της γερμανικής ομάδας σημειώνοντας πως απαιτείται έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ για να ανακοπεί το γρήγορο τρανζίσιον των φιλοξενουμένων ενώ στάθηκε και στη βοήθεια του κόσμου.

“Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει το αν θα περάσουμε ή όχι στην επόμενη φάση, άρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι” ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαυροβούνιου τεχνικού, ο οποίος εν συνεχεία εξήγησε πως “Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και με την ίδια ένταση για 40 λεπτά. Δεν επιτρέπεται να είμαστε χαλαροί. Πρέπει να κλείσουμε το επιθετικό ριμπάουντ τους και να μπλοκάρουμε τα επιθετικά τους ατού. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει το γρήγορο τρανζίσιον που εφαρμόζει. Θα προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι της“.

Αναφορικά με τη συνέχεια στη διοργάνωση ξεκαθάρισε ότι “Όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο το αυριανό παιχνίδι, όχι τι θα γίνει στη συνέχεια” ενώ τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του καθώς “το πλεονέκτημα του κόσμου είναι σημαντικό. Ελπίζω να μας στηρίξουν όπως άλλωστε έχουν κάνει έως τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…