Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τεράστια ευκαιρία η Ένωση”

“Τεράστια ευκαιρία η Ένωση”

wilbekin fanela parousiasi

wilbekin-fanela-parousiasi

Ως μία τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Σκότι Ουίλμπεκιν κατά την παρουσίαση του από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

“Είμαι στην Αθήνα εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Μου αρέσει η ομάδα, οι συμπαίκτες, οι προπονητές και όλο το σταφ. Είμαι τυχερός να συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και να με καθοδηγεί ένας τόσο έμπειρος προπονητής. Στόχος μου είναι να κερδίζω. Θέλουμε να κερδίζουμε τον καθέναν και να προχωράμε μπροστά”, ανέφερε αρχικά ο Σκότι Ουίλμπεκιν και πρόσθεσε:

“Η πρώτη μου εμπειρία ήταν στην Αυστραλία μετά από τα κολεγιακά χρόνια. Αυτή ήταν η πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας. Το να παίζεις στην Ελλάδα, είναι τεράστια ευκαιρία για μένα.  Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό της Αυστραλίας. Μετά από αυτή τη χρονιά θα σκεφτώ τι θα κάνω στη συνέχεια της καριέρας μας”.

Όσον αφορά την προσαρμογή του στην ΑΕΚ, τόνισε: “Είναι σημαντικό που υπάρχει ο Μαλίκ. Είναι ο Ποπς και ο Καρλ. Είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από το κολέγιο. Με καθοδηγούν συνέχεια και με βοηθούν να προσαρμοστώ. Στην αρχή μίλαγα με τον Ποπς, ήταν πολύ αισιόδοξος. Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας. Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…