Κεντρική Διεθνή “Τα ριμπάουντ μας βοήθησαν”

“Τα ριμπάουντ μας βοήθησαν”

Navaro laboral

Navaro-laboral

Η Λαμποράλ Κούτσα έφυγε με το ροζ φύλλο από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επικρατώντας των “ερυθρολεύκων” με 74-73. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ιμπο Ναβάρο, εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, το πως έφτασε στην νίκη.

Αναλυτικά:
“Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο στερούμασταν της έντασης και της σκληράδας που απαιτούσε το παιχνίδι. Απλά βασιστήκαμε στην επιθετική μας ευστοχία, αλλά αμυντικά επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να βάλει μερικά εύκολα καλάθια στο ένας εναντίον ενός. Αφήσαμε τους περιφερειακούς τους να “ταΐσουν” τους ψηλούς πολύ εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατάλαβε τι χρειαζόταν για να νικήσει.

Παρότι πετάξαμε ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων που είχαμε μετά από τάιμ άουτ, όταν γίναμε ικανοί να ρίξουμε τον ρυθμό μας και να διαβάσουμε καλύτερα το ματς, καταφέραμε να επανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και το προβάδισμά μας. Δεν κάναμε και τις καλύτερες επιλογές στο τέλος, αλλά τα ριμπάουντ μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Πήραμε τη νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό και αυτό έγινε χάρη στην επίθεσή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…