Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τα λάθη κοστίζουν”

“Τα λάθη κοστίζουν”

dunston olympiacos malaga

dunston-olympiacos-malaga

Απόλυτη συγκέντρωση χρειάζεται να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τα Τρίκαλα, όπως τόνισε ο Μπράιαντ Ντάνστον στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Πέτγουεϊ, για τον οποίο παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε όταν τον είδε να πέφτει στο παρκέ κατά την αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα!
Ο Φλεβάρης ήταν ένας καταπληκτικός μήνας για την ομάδα μου μιας και κερδίσαμε όλους τους αγώνες που δώσαμε σε αυτό το διάστημα. Και ήταν πολλοί και σημαντικοί αγώνες που μας κράτησαν στην πρώτη θέση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Πλέον ο νέος μήνας θα μας βρει μακριά από την έδρα μας.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα αυτού θα μας βρει μακριά από την έδρας μας μιας και παίζουμε αρχικά στα Τρίκαλα και στη συνέχεια θα πάμε στο Μιλάνο για να παίξουμε με την Αρμάνι Τζινς. Το παιχνίδι με τους Ιταλούς, όμως, μπορεί να περιμένει. Προηγείται αυτό με τα Τρίκαλα και είναι το μόνο που έχουμε τώρα στο μυαλό μας. Το ταξίδι για τα Τρίκαλα θα είναι μεγάλο, οπότε χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι, εκτός από σωματικά, και πνευματικά.

Οι αντίπαλοι μας έχουν κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους και θα παρουσιαστούν διαφορετικοί. Από τη δική μας μεριά, η ατυχία μας “χτύπησε” και πάλι μιας και ο Μπρεντ χτύπησε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και δεν θα τον έχουμε μαζί μας. Ειλικρινά τη στιγμή που τον είδα στο παρκέ και ουρλιάζει από τον πόνο φοβήθηκα. Αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή σκέφτηκα πως ο Μπρεντ είναι δυνατός και ό,τι και αν έχει πάθει θα το ξεπεράσει γρήγορα.

Το ματς είναι ιδιαίτερο και για ακόμη έναν λόγο μιας και θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας και φυσικά να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στα Τρίκαλα να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στο ματς. Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε το παραμικρό “λάθος” θα κοστίσει πολύ ακριβά.
Αλλά όλο τον χρόνο γι αυτό παλεύουμε και δουλεύουμε, για να είμαστε έτοιμοι στην τελική ευθεία της σεζόν. Οπότε ουσιαστικά τώρα ξεκινάνε όλα για εμάς και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι ανά πάσα στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…