Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Στο ύψος των περιστάσεων”

“Στο ύψος των περιστάσεων”

basketa2

basketa2

Οι ανακοινώσεις, μετά τα αισχρά επεισόδια του συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (24/03) στο κλειστό της Ριζούπολης, που κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, συνεχίζονται. Αυτή την φορά, η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι από το σωματείο του Αιγάλεω.

Αναλυτικά:
“Καταδικάζουμε απερίφραστα τα απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ριζούπολης την 24/3/15 κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ στη κατηγορία παίδων μεταξύ των σωματείων Α.Σ. Αναγέννησης Πετραλώνων – Αιγάλεω Α.Ο και προκλήθηκαν από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό και τα ιδανικά που αυτός πρεσβεύει και υπηρετεί.

Η Διοίκηση του Αιγάλεω περιμένει από τα αρμόδια όργανα, όλους τους θεσμούς τους φορείς, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσουν τους πραγματικούς ένοχους

Όπως είναι γνωστό σε όλους, αφού υπήρξαν και σχετικές δημοσιεύσεις στο τύπο, τη Δευτέρα 30/3/15 έχει ορισθεί ημέρα έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, προκειμένου να αναλάβουν τη Διοίκηση του Σωματείου μας νέοι άνθρωποι. Σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς προσπαθούμε πάντα να υπηρετήσουμε τον αθλητισμό και με κάθε τρόπο να πατάξουμε τη βία”.

ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…