Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Συνηθισμένοι στο άγχος”

“Συνηθισμένοι στο άγχος”

ivanovic2

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης αύριο (20/03) στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Top 16 και θέλει τη νίκη για να ρεφάρει ύστερα από την ήττα στο Κάουνας και παράλληλα να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Βέβαια τον περιμένει δύσκολο έργο κόντρα στους φορμαρισμένους Ισπανούς και θα χρειαστεί να επιβάλλει απόλυτα το ρυθμό του για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο δεύτερο γύρο του Top 16, όπως τόνισε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού“, χαρακτήρισε τα εναπομείναντα παιχνίδια “τελικούς“, ανέλυσε το παιχνίδι των “μαδριλένων” και αναφέρθηκε στην πίεση που ενδεχομένως αισθάνονται οι παίκτες του.

“Έχουμε τέσσερα παιχνίδια και όπως είχα πει όταν απέμεναν έξι ματς, έτσι και τώρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αν έπειτα από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια δεν καταφέρουμε να είμαστε στην επόμενη φάση, θα σημαίνει ότι δεν αξίζαμε να βρεθούμε εκεί” ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαυροβούνιου προπονητή, ο οποίος συμπλήρωσε:

Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα. Το κλειδί είναι το αν θα καταφέρουμε να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά το τρανζίσιον και τις αντεπιθέσεις, παίζει πολύ γρήγορα γενικά και έχει πολλές επιλογές. Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να είμαστε πολύ δυνατοί στα ριμπάουντ“.

Για να καταλήξει αναφέροντας ότι: “Οι παίκτες έχουν συνηθίσει πλέον να παίζουν με στρες. Η πίεση πρέπει να είναι κάτι θετικό και όχι κάτι αρνητικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…