Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Σημαντική νίκη για εμάς”

“Σημαντική νίκη για εμάς”

likogiannis

likogiannis

Ο Κολοσσός επικράτησε εκτός έδρας των Τρικάλων με 94-87 και πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των “θαλασσί”, Άρης Λυκογιάννης , συνεχάρη τον Κώστα Φλεβαράκη και την ομάδα του και ανέφερε, πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους μέχρι τέλους για να πετύχουν το στόχο τους.

“Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε ενάντια σε μία ομάδα που μετά τις αλλαγές που έχει κάνει στο ρόστερ της έχει βρει μια καλή χημεία και είναι μια ομάδα που κατά μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια της έχει 82 πόντους, παίζει σε έναν τρελό ρυθμό στο ανοιχτό γήπεδο και στο τρανζίσιον. Για μεγάλο χρονικό διάστημα νομίζω ότι καταφέραμε να είμαστε συνεπείς σε αυτό το κομμάτι αν εξαιρέσει κανείς τα τελευταία εφτά-οχτώ λεπτά που μπήκανε ασύλληπτα καλάθια, μακρινά σουτ, δύσκολες φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο.

Νομίζω ότι γενικότερα είχαμε μία καλή μέρα, μιλάω για την άμυνα πάντα γιατί στην επίθεση νομίζω ότι είχαμε μία εξαιρετική βραδιά, πολλά μακρινά σουτ αλλά κυρίως καλές επιλογές και διαβάζοντας οτιδήποτε η ομάδα των Τρικάλων μας έδινε. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε, απομένουν τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα των Τρικάλων.

O Άγγελος Τσάμης από τη πλευρά του σημείωσε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όσο αναφορά την επίτευξη του στόχου που ήταν από την αρχή η παραμονή αυτό έχει τελειώσει και πλέον είμαστε πιο κοντά στα πλέι οφ. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και φυσικά και δεν νικήσανε οι άμυνες, μπορώ να πω ότι σε κάποια σημεία ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και λίγο καλύτεροι στην άμυνα και για αυτό το λόγο προήλθε αυτή η νίκη,. Είναι πάντα ένα ωραίο συναίσθημα να παίζεις στα Τρίκαλα γιατί έχουν μια πολύ ωραία έδρα, νομίζω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί λείπω δύο μήνες και επιτέλους γύρισα υγιής. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και να συνεχίσουν να είναι στην Α1, καθώς η επαρχία είναι σημαντικό να έχει ομάδες στην Α1 , βλέπετε το γήπεδο γεμάτο και τον κόσμο. Θέλω επίσης να πω όσον αφορά τη δική μου ομάδα ότι είμαι έξι χρόνια στον Κολοσσό και ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…