Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Πρόεδρε το είπες;

Πρόεδρε το είπες;

vasilakopoulos kaffes

vasilakopoulos-kaffes

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Να χρεώνονται στον Γιώργο Βασιλακόπουλο πράγματα που έχει (ή δεν έχει) πει. Πολλοί είναι αυτοί που μεταφέρουν με ευκολία “απόψεις του“, οι οποίες δεν διασταυρώνονται πάντα.

Με την ευκαιρία, μας μετέφεραν πως πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών λέει σε ομολόγους του πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ ζήτησε επιτακτικά να “τελειώνουν” με τον Ηλία Καφφέ. “Καθαρίστε τον Καφφέ με πρόταση μομφής, ή θα σας καθαρίσω εγώ” ήταν το “μήνυμα” του “μεγάλου“.

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε αν και κατά πόσο έχει αλλάξει η περίφημη -αλήστου μνήμης- ρήση του κ. Βασιλακόπουλουδεν ασχολούμαι με τη διαιτησία“, καθώς δεν συντρέχουν λόγοι να παραβιάσουμε ανοιχτές θύρες. Θα ρωτήσουμε ευθέως (χωρίς να περιμένουμε απάντηση, καθώς ανέκαθεν ο κ. Βασιλακόπουλος ήταν… Τηλέμαχος): Πρόεδρε το είπες;

Γιατί αν το είπες, καλώς το μεταφέρουν οι “ιεραπόστολοι“. Αν, όμως, δεν το είπες, να ξέρεις πως γι’ άλλη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά σου. Και δεν είναι σημαντικοί οι “ταχυδρόμοι“, όσοι οι “αποστολείς“.

Μην νομίζετε ότι τελειώσαμε. Σε λίγες ώρες θα αποκαλύψουμε και γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός με την ΟΔΚΕ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…