Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Kαλύτερα στην επίθεση”

“Kαλύτερα στην επίθεση”

ivanovic pilaia

ivanovic-pilaia

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, αν και δυσκολεύτηκε και κέρδισε τον ΚΑΟΔ με 81-65 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο Ντούσκο Ιβάνοβίτς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος στην συνέντευξη Τύπου, μετά από την επικράτηση της ομάδας του

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτόν τον αγώνα, παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Ο ΚΑΟΔ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έπαιξε και σήμερα πολύ καλά και προετοιμάστηκε καλά. Τον περιμέναμε. Εμείς πήραμε διαφορά 10-12 πόντων, αλλά ποτέ ένα παιχνίδι δεν τελειώνει, αν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Θεωρώ ότι η ομάδα φυσιολογικά παίζει καλύτερα στην άμυνα σε σχέση με την επίθεση, αλλά σήμερα παίξαμε καλύτερα στην επίθεση.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Νίκος Παππάς: “Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό. Καταφέραμε να ελέγξουμε καλύτερα την άμυνά μας στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα και να πάρουμε μια διαφορά και στο τέλος της νίκης. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και την δουλειά γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…