Κεντρική Basket League Άρης “Παιχνίδι ψυχολογίας”

“Παιχνίδι ψυχολογίας”

charisis carter

charisis-carter

Ο Άρης υποδέχεται τον Κόροιβο το ερχόμενο Σάββατο (07/03) για τη 19η αγωνιστική της Α1 στοχεύοντας μόνο στη νίκη ώστε να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στην τετράδα.

Ο Κώστας Χαρίσης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, αναφέρθηκε στην ομάδα της Αμαλιάδας, στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία και εξήγησε τι πρέπει να γίνει ώστε να καταλήξει το ροζ φύλλο στο “στρατόπεδο” του Άρη.

“Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες προσθήκες του. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο” ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε λέγοντας πως “Είναι ένα από τα ιδιαίτερα παιχνίδια ψυχολογίας. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα”.

Ενώ κατέληξε σημειώνοντας ότι: “Κάθε εβδομάδα στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ’ αυτό το μότο, να μην παρεκκλίνουμε απ’ αυτό και να μην κοιτάζουμε παρακάτω, αφού το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας κρύβει πολλούς κινδύνους. Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το κλειδί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…