Κεντρική Basket League Άρης Πάνοπλος και αποφασισμένος

Πάνοπλος και αποφασισμένος

aris proponisi

aris-proponisi

Πάνοπλος για την αυριανή (29/3) αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Αθήνα (19:00) ο Άρης. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ολοκλήρωσε, δίχως προβλήματα, με μία πρωινή προπόνηση της προετοιμασία της, με την πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ να είναι μεγάλη.

Την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Βασίλης Σίμτσακ, Γιάννης Καραθανάσης, Άντριου Νέιμικ και Κώστας Χαρίσης.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο ΛαΜάρκους Ριντ εστίασε στο τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φύγει από την Αθήνα με τη 15η νίκη του στο πρωτάθλημα.

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα η οποία παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένη σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κερδίσει δύο φορές ως τώρα την ΑΕΚ, αλλά η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

“Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Η ΑΕΚ έχει πολλές εστίες κινδύνου στην επίθεση και ο περιορισμός τους είναι το πρώτο «πρέπει» για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από την Αθήνα. Δεν είναι ένας ή δύο οι παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Από την πλευρά μας, καταστρώσαμε τα πλάνα μας και αν τα εφαρμόσουμε σωστά, έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κερδίσουμε”.

Τέλος όσον αφορά την κρισιμότητα του αγώνα, ο Ριντ σχολίασε: “Κάθε αγώνας, τώρα που η ρέγκιουλαρ σίζον πλησιάζει στο τέλος της, είναι κρίσιμος. Εμείς δεν κοιτάζουμε συνολικά το πρόγραμμα, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά, κάτι που μας βοήθησε ως τώρα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μας φτάσει στη βαθμολογία και σίγουρα μία νίκη στο ΟΑΚΑ θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…