Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να μην αποδιοργανωθούμε”

“Να μην αποδιοργανωθούμε”

laso profil

laso-profil

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του Top 16. Οι “μαδριλένοι” έχουν κλειδώσει θέση για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και ο Πάμπλο Λάσο έθεσε ως επόμενο στόχο την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας που θα έρθει μέσω δύο νικών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Παρασκευής (20/03).

Ο προπονητής της Ρέαλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το “τριφύλλι“, ανέλυσε την προσέγγιση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να φύγουν με το διπλό και στάθηκε στο “φλεγόμενο” ΟΑΚΑ που δίνει “φτερά” στους “πράσινους”.

“O πρώτος στόχος ήταν να προκριθούμε και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στους επόμενους. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση. Χρειαζόμαστε δυο νίκες και μένουν τέσσερις αγώνες για να το πετύχουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά, αλλά ταξιδεύουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό από το τρίποντο, γιατί έχουν παίκτες που εκτελούν με άνεση. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε καλοί αμυντικά και να το χρησιμοποιήσουμε ως βάση για να χτίσουμε πάνω της το υπόλοιπο παιχνίδι μας”, είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Στην περιφέρεια έχουν πληθώρα παικτών, όπως ο Διαμαντίδης που μπορεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και καλούς σουτέρ, όπως οι Παππάς, Σλότερ, Μπλουμς και Γιάνκοβιτς. Στη ρακέτα έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Γκιστ, ο Φώτσης κι ο Μπατίστα“.

Ενώ κατέληξε σημειώνοντας πως:  “Στο γήπεδο τους παίζουν καλύτερα και δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να μην αποδιοργανωθούμε από αυτό και να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει λίγα πράγματα ακόμη, ώστε να προκριθεί. Είναι, όμως, μια τεράστια ομάδα της Ευρώπης και για να τιμήσουν την παράδοση του συλλόγου, πρέπει να κυνηγούν πάντα τις νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…