Κεντρική Basket League Άρης “Να είμαστε έξυπνοι”

“Να είμαστε έξυπνοι”

aris pagkos priftis

aris-pagkos-priftis

Ο Άρης κατηφορίζει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει αύριο (14/3) τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της  Basket League. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογία και για να την πάρει θα πρέπει να παίξει έξυπνα, όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“Ο Κολοσσός είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα. Είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος και ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Είναι ομάδα με πολύ καλή χημεία και κατεύθυνση στο παιχνίδι του. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να κλείσουμε τις πηγές δημιουργίας του επιθετικού παιχνιδιού του Κολοσσού. Ταυτόχρονα θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και με καλό διάβασμα στην επίθεση”, ανέφερε αρχικόα ο Πρίφτης και πρόσθεσε:

“Ο ρυθμός του παιχνιδιού σε ό,τι αφορά το τρανζίσιον, τα ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης”.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Πουλιανίτης συμπλήρωσε: “Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που μας έκανε τη ζημιά στον πρώτο γύρο, στο “Nick Galis Hall”. Ο Κολοσσός έχει κάποιες απουσίες, αλλά εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πώς θα παίξουμε οι ίδιοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να μη χαλαρώσουμε καθόλου. Πάμε για τη νίκη, η οποία είναι στόχος μας σε κάθε αγώνα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν επαναπαυόμαστε και κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Αυτό είναι απαραίτητο συστατικό για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…