Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μοναδική εμπειρία” (pics)

“Μοναδική εμπειρία” (pics)

giannakopoulos sellasia episkepsi

giannakopoulos-sellasia-episkepsi

Τον αγώνα του Παναθηναϊκού ενάντια στον ΠΑΟΚ παρακολούθησαν δια ζώσης και συμπατριώτες του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, παιδιά από την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Γιαννακόπουλου, τη Σελλασία, βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και απόλαυσαν την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε μάλιστα και την κερκίδα που βρίσκονταν οι συμπατριώτες του για να τους χαιρετήσει.

Ο εφημέριος της Σελλασίας, πατέρας Νικόλαος Τσέτσεκας, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που προσέφερε δώρα στα παιδιά και υπογράμμισε τη μοναδικότητα αυτής της εμπειρίας:

“Η ενορία μας εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες, όλων των παιδιών που είχαν την όμορφη και πολύ ωφέλιμη ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟ – ΠΑΟΚ την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Η ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία έχει πια καταλάβει μία ιδιαίτερη θέση στις ψυχές των νέων της Σελλασίας, καθώς αποτέλεσε μία ψυχαγωγική διέξοδο από τη φθοροποιό – σε πολλές εκφάνσεις της – καθημερινότητα, και είναι βέβαιο ότι θα συντελέσει στην ανάπτυξη μιας γόνιμης σχέσης με τον αθλητισμό.

Κατά την επίσκεψή μας στο εντυπωσιακό αυτό αθλητικό συγκρότημα, τύχαμε εγκάρδιας και ενθουσιώδους υποδοχής από τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο που κατάγεται από τη Σελλασία, ο οποίος μερίμνησε και για τη γενναιόδωρη προσφορά πολλών δώρων στους νεαρούς προσκεκλημένους.

Εκφράζουμε και πάλι τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στους κ.κ Γιαννακόπουλους για αυτήν την μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας στο ΟΑΚΑ“.

diamantidis-sellasia-episkepsi

vlanto-sellasia-episkepsi

sellasia-episkepsi

gist-sellasia-episkepsi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…