Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με το μαχαίρι στα δόντια”

“Με το μαχαίρι στα δόντια”

jankovic

jankovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ (21:45) της Πέμπτης (5/3) τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του ομίλου του.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν ξεκάθαρος για τον τρόπο που πρέπει το “τριφύλλι” να αντιμετωπίσει το παιχνίδι. Ο Έλληνας φόργουορντ κατέστησε σαφές – μέσα από το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού – πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να μπουν στο παρκέ του κατάμεστου, όπως αναμένεται, ΟΑΚΑ με το μαχαίρι στα δόντια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους,

Κατ’ αρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που έχω δεχθεί σήμερα. Πραγματικά έχω συγκινηθεί από τις ευχές των φίλων του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό μου. Αποτελεί μοναδικό συναίσθημα να είσαι παίκτης αυτής της ομάδας και να έχεις τόσο κόσμο να σε αγαπάει και να σε αγκαλιάζει.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα δεν ενδείκνυται για πολλά λόγια. Θεωρώ πως σε αυτή την περίπτωση και σε αυτόν τον αγώνα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα παίξουμε ένα ματς σαν να είναι το τελευταίο μας στη διοργάνωση και πρέπει να μπούμε όλοι στη μάχη με το… μαχαίρι στα δόντια.

Το τι είναι η Μπαρτσελόνα το γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Για να κερδίσεις αυτόν τον αγώνα πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Είναι μία μάχη που θέλουμε να βγάλουμε όλο το πάθος μας επάνω στο παρκέ.

Γνωρίζουμε πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και αυτό για εμάς αποτελεί την έξτρα δύναμη για να φτάσουμε στο στόχο μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για το μέλλον και την πορεία μας στη διοργάνωση αυτό το παιχνίδι.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Βλαδίμηρος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…