“Λόγω ψυχής”

mavrokefalidis real

mavrokefalidis-real

Ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Ρεάλ ήταν “χάρμα ιδέσθαι“, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη επί της “Βασίλισσας“.

Αναλυτικά:
“Σίγουρα, ήταν πολύ μεγάλη νίκη που μας βοήθησε βαθμολογικά αφού εδραιωθήκαμε στη θέση μας πάνω από την Άλμπα. Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει η νίκη. Κάναμε αυτά που μας είπαν οι προπονητές, περισσότερο το κερδίζαμε περισσότερο λόγω ψυχής, παρά με την τακτική.

Για το τι σκέψεις κάνουν τωρα για τα ματς με Μακάμπι και Ζαλγκίρις, είπε: “Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα ξεχάσουμε. Ήταν μια κακή παρένθεση. Δεν παίζαμε καλά. Ήταν σημαντικά παιχνίδια για να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω στο Top 16. κερδίσαμε σήμερα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για τα χαμόγελα στα αποδυτήρια και τη Ρεάλ, είπε: “Αυτό είναι λογικό μετά από τέτοια νίκη και με τέτοιο αντίπαλο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε τι ακολουθεί.. οπότε από αύριο τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε. Δεν είναι αυτό το πραγματικό πρόσωπο της Ρεάλ. Είχε κλειδώσει από νωρίς την πρόκριση και αυτό μας βοήθησε, αφού μάλλον έπαιξε πιο χαλαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…