“Kρίμα…”

ivanovic2

ivanovic

O Παναθηναϊκός παρ’ ότι επέστρεψε στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πληρώνοντας τα καθοριστικά λάθη στο τέλος.

“Σκασμένος” ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κατά τη συνέντευξη Τύπου, που στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα αλλά υπογράμμισε πως ακόμα μένουν πέντε αγωνιστικές για να αντιστραφεί η κατάσταση:

Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι στο οποίο παίξαμε πολύ καλά εκτός από 4-5 λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κρίμα γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που θα μας έδινε πλεονέκτημα. Ωστόσο έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να μπούμε στην τετράδα” είπε αρχικά ο κόουτς του “τριφυλλιού“.

Αναφορικά με το στοιχείο που έκρινε το αποτέλεσμα, εξήγησε “Η στιγμή κλειδί ήταν όταν νικούσαμε 32-30 και είχαμε κατοχή, αστοχήσαμε και μας έκαναν ένα σερί 12-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν στιγμές που μία φάση ή ένα λάθος θα μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι”.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν τα λάθη που έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου έγιναν και τώρα απάντησε λακωνικά: “Πιστεύω πως όχι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…