Κεντρική Διεθνή Κιριλένκο αποθεώνει Ιτούδη

Κιριλένκο αποθεώνει Ιτούδη

kirilenko itoudis

kirilenko-itoudis

Το εγκώμιο του Δημήτρη Ιτούδη έπλεξε ο Αντρέι Κιριλένκο, μιλώντας στην ιστοσελίδα championat.com. Ο “ΑΚ-47” συνέκρινε τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ντέιβιντ Μπλατ δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώτο, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παράτασης της καριέρας του για ακόμα ένα χρόνο ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον τίτλο του φαβορί σχετικά με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, που δίνεται στη “ρώσικη αρκούδα“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μέλλον της καριέρας του: “Αυτή η χρονιά είναι πιθανότατα η τελευταία μου. Ίσως, όμως, να είμαι σε θέση να αγωνιστώ για έναν ακόμα χρόνο. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αυτή τη στιγμή. Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Δεν ξέρω πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά. Έχουμε μπροστά μας τρεις σημαντικούς μήνες! Ας πούμε, λοιπόν, ότι έχω βάλει έναν συγκεκριμένο στόχο και δεν θέλω να ξεφύγω από αυτόν. Να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας“.

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: “Ο Ιτούδης μου θυμίζει τον Ντέιβιντ Μπλατ ωστόσο δίνει περισσότερη σημασία στη λεπτομέρεια. Για τους παίκτες, αυτό ίσως είναι βαρετό όμως παραδέχομαι τον κόουτς σε αυτό το κομμάτι! Ο κόουτς δίνει έμφαση στο τεχνικό κομμάτι και στη ψυχολογία ενώ η επικοινωνία του με τους παίκτες είναι εξαιρετική! Έχει την ικανότητα να βγάζει από πάνω μας την ένταση”.

Για την Ευρωλίγκα: “Η δουλειά του Τύπου είναι να κάνει προβλέψεις, εκτιμήσεις και να καταθέτει γνώμες. Η απόκτηση ενός παίκτη σε ένα ομαδικό σπορ όπως το μπάσκετ ίσως να αυξάνει τις πιθανότητες μιας ομάδας, όμως δεν την καθιστά αυτόματα φαβορί. Ειδικά σε ένα Φάιναλ Φορ. Σε μονό παιχνίδι, η… “σταχτοπούτα” μπορεί να κερδίσει το φαβορί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…