Κεντρική Basket League Αγώνες Κηφισιά – Τρίκαλα 81-72

Κηφισιά – Τρίκαλα 81-72

mavroidis kifisia

mavroidis-kifisia

Η Κηφισιά έπαιζε τα ρέστα της κόντρα στα Τρίκαλα, καθώς εάν έχανε θα έμπαινε σε περιπέτειες σε ότι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα των βορείων προαστίων έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και επικράτησε εύκολα στο Ζηρίνειο με 81-72 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Από την πλευρά της, η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Μαυροειδής και Σάιλας με 14 πόντους έκαστος, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χολ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Η Κηφισιά μπήκε αποφασισμένη να επιβάλει το ρυθμό της από νωρίς και να ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής ποιο είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, προηγήθηκε με 22-12 στο πρώτο δεκάλεπτο, με τα Τρίκαλα να περιορίζονται σε ρόλο κομπάρσου και να αδυνατούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς των γηπεδούχων.

Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε στη δεύτερη περίοδο. Αντίθετα, εκτόξευσε τη διαφορά στο +19 (41-22 στο 16′), ενώ το ημίχρονο τη βρήκε μπροστά στο σκορ με 47-33.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ρίξουν τη διαφορά και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο η Κηφισιά δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια, καθώς διατηρούσε πολύ εύκολα τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Έτσι, έφτασε, δίχως να αγχωθεί, σε μία σπουδαία νίκη, η οποία της εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 47-33, 64-50, 81-72.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Σίλας 14 (2), Λιακόπουλος 10, Πεσάκοβιτς, Μαυροϊδής 14 , Ψαθάς 11 (1), Μελισσαράτος 1, Άντερσον 2, Ντούβνιακ 12 (2), Ντέιβις 4, Μπάρλος 13 (1), Βασιλόπουλος.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 6 (1), Νικολόπουλος, Τρέισι 4, Χάρις 15 (1), Κάπκοβιτς 10 (1), Πάνος 6, Σπάνος , Ματαλόν 6, Βαρυτιμιάδης, Χουχούμης 2, Αλεξάντερ 7, Χολ 16.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • vlado giankovic karditsa paok jpg

    Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

    Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …
  • 6163928 scaled

    Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

    Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…
  • grant panathinaikos paok jpg

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …