Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κέρδος ο χρόνος του 3D (vid)

Κέρδος ο χρόνος του 3D (vid)

pappas real

pappas-real

Ο Νίκος Παππάς διανύει την καλύτερη περίοδο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το απέδειξε τόσο στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις την περασμένη εβδομάδα όσο και χθες στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει πραγματοποιήσει σε διάστημα 7 ημερών δύο ηγετικές εμφανίσεις, δείχνοντας πως στην καλή του μέρα μπορεί να κουβαλήσει τους “πράσινους” στις πλάτες του, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το μεγαλύτερο κέρδος της χθεσινής βραδιάς, πάντως, ήταν ο χρόνος συμμετοχής του “3D”. Και εξηγούμαστε. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε μόλις για 14 λεπτά κόντρα στη Ρεάλ και όμως η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, χωρίς αυτόν στο παρκέ, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση της. Παράδοξο; Όχι, καθώς ο Νίκος Παππάς και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον έδειξαν επιτέλους τι πραγματικά αξίζουν (κυρίως ο δεύτερος), καλύπτοντας επάξια τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια είναι να μάθει να αγωνίζεται δίχως τον αρχηγό του. Χθες έγινε μία μεγάλη αρχή. Για να δούμε, θα υπάρχει και συνέχεια;

Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Παππά, καθώς και ασύλληπτο κάρφωμα του ΝτεΜάρκους Νέλσον:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…