Καλεί το ΣΔΟΕ

kaffes theoridis

kaffes-theoridis

Σηκώνει το γάντι και κηρύσσει πόλεμο ο Ηλίας Καφφές!
Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, ενοχλημένος από “μισόλογα” και “διαρροές“, αλλά κυρίως από… σκιές γύρω από την οικονομική διαχείριση της ομοσπονδίας των διαιτητών, σηκώνει το… τσεκούρι του πολέμου και περνά στην αντεπίθεση, ζητώντας -σύμφωνα με πληροφορίες μας- την παρέμβαση του ΣΔΟΕ!

Ο κ. Καφφές θα καλέσει το ΣΔΟΕ, για εξονυχιστικό έλεγχο στα οικονομικά της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ, από το 2005 που ανέλαβε πρόεδρος μέχρι σήμερα. Επίσης θα ζητηθεί να ελεγχθεί το πόθεν έσχες και το περουσιολόγιο των φυσικών προσώπων μελών των Δ.Σ. της ΟΔΚΕ, της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ.

Έχω μεγαλώσει (σ.σ. ηλικιακά) έτσι ώστε σήμερα να μην μπορώ ούτε να συρθώ, ούτε να υποκύψω, αλλά ούτε να εκβιαστώ από κανένα, όσο ψηλά και αν βρίσκεται αυτός” ακούστηκε να λέει, τουλάχιστον τρεις φορές, δημόσια. Μάλιστα, κάνοντας την αυτοκριτική του, υποστήριξε πως “έχει εκληφθεί από κάποιους σαν αδυναμία και -δυστυχώς- αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ό,τι θα ακολουθήσει“.

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ έχει πληροφορηθεί (από προέδρους Ενώσεων του χώρου της διαιτησίας) πως ακούγονται διάφορα για τις οικονομικές συμφωνίες που έχει κάνει κι επειδή έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε αξίες και διαφάνεια, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι αν την επόμενη βδομάδα αυτές οι αθλιότητες δεν διαψευστούν απ’ την ΕΟΚ, επειδή στα οικονομικά θέματα δεν δέχεται την παραμικρή αιχμή (όχι πρόταση μομφής), θα ζητήσει έλεγχο για όλους και για όλα, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…