Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Ήξερα ότι θα το έβαζα”

“Ήξερα ότι θα το έβαζα”

giannis gapkiadis

giannis gapkiadis

Αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Πεύκης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για παραμονή στην Γ’ Εθνική. Αποθεώνει τους συμπαίκτες, τον προπονητή του και τον πρόεδρο, ενώ είναι σίγουρος πως το συγκρότημα του Μιχάλη Θάνου θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάννη Γαπκιάδη, τον έμπειρο γκαρντ της Πεύκης, ο οποίος χάρισε ακόμα μία υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (65-63) με ένα μεγάλο σουτ στο τέλος.

Το eBasket μίλησε με τον Γιάννη Γαπκιάδη, ο οποίος έδωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου τονίζει μεταξύ άλλων, πως αν ο Μιχάλης Θάνος δεν είχε έρθει στην ομάδα, τότε οι παίκτες της Πεύκης θα έκαναν Πάσχα εδώ και καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: “Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς το θέλαμε πολύ προκειμένου να μείνουμε σε τροχιά παραμονής. Ήταν μία κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Υπήρχε το άγχος της νίκης, αλλά παίκτες όπως εγώ, ο Βιδάλης και ο Εμίρης έχουμε παίξει πολλά παρόμοια παιχνίδια και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.

Για το μεγάλο σουτ της νίκης: “Ευστόχησα στο σουτ της νίκης. Ήξερα ότι θα το πάρω και ότι θα το έβαζα. Έτσι και έγινε. Είχα πολύ καλή ψυχολογία.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης: ” Ο Ίκαρος είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Παναγιώτης Μακρυδήμας κάνει πολύ καλή δουλειά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας.

Για το αν αγχώνεται από τις νίκες των βασικών ανταγωνιστών της Πεύκης για παραμονή: “Ήμουν σίγουρος γι’αυτό. Ο Κάδμος έχει πολύ καλή ομάδα, όπως και ο Ηρόδοτος. Δεν κοιτάζουμε, πάντως, τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια (τέσσερα) θα σωθούμε.

Για το αν θα κριθεί η παραμονή στο παιχνίδι με τον Κάδμο: “Κατά 99% θα κριθεί στο παιχνίδι με τον Κάδμο στην έδρα μας. Εφόσον κερδίσουμε τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης, σίγουρα θα κριθεί με την ομάδα της Θήβας”.

Τέλος ο Γιάννης Γαπκιάδης αποθέωσε τον προπονητή του, Μιχάλη Θάνο και ευχαρίστησε όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

“Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ο πρόεδρος έκανε ιδανική επιλογή με το να φέρει στην ομάδα τον Μιχάλη Θάνο. Ο κόουτς έδωσε ρόλους στην ομάδα, μας ανέβασε τη ψυχολογία και έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την αλλαγή της εικόνας μας. Αν δεν είχε έρθει ο Θάνος στην ομάδα, θα κάναμε Πάσχα εδώ και τρεις μήνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…