Κεντρική NBA Γράφει ιστορία ο “μούσιας” (vid)
NBA

Γράφει ιστορία ο “μούσιας” (vid)

james harden2

james harden

Οι Ρόκετς παρατάχθηκαν στην Ιντιάνα έχοντας μονάχα δύο ψηλούς, τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας και τον Τζόι Ντόρσι. Ε και; Όταν ο Τζέιμς Χάρντεν βρεθεί στη μέρα του δεν χαμπαριάζει τίποτα και ισοπεδώνει όποιον βρεθεί στο διάβα του. Έτσι έκανε και χθες οδηγώντας τις “ρουκέτες” στο “διπλό” με 110-100 σημειώνοντας 44 πόντους (7/13 διπ.-3/8 τρ.-21/2 βολές) και διαλύοντας μόνος του κάθε αμυντικό πλάνο του Φρανγκ Βόγκελ.

Αυτό ήταν το όγδοο παιχνίδι τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο οποίο ο “μούσιας” σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους κάτι που τον κατατάσσει στο “πάνθεον” του οργανισμού από το Χιούστον καθώς βρίσκεται τρίτος στη σχετική λίστα πίσω από τον Έλβιν Χέις, που είχε εννέα τη σεζόν 1970-71, και τον Μόουζες Μαλόουν που πέτυχε 1240αρες” την αγωνιστική περίοδο 1981-92 όταν και αναδείχθηκε MVP.

Παράλληλα, έγινε ο τέταρτος παίκτης τα τελευταία 20 χρόνια που σε δύο παιχνίδια, μέσα στην ίδια σεζόν, ευστοχεί σε τουλάχιστον 20 βολές μετά τους Κόμπι Μπράιαντ (2005-06), Ντουέιν Ουέιντ (2005-06) και Κέβιν Ντουράντ. Ενώ αν τα καταφέρει και τρίτη φορά τότε θα γίνει μόλις ο τρίτος στην ιστορία πίσω από τον “Black Mamba” και τον θρυλικό Τζέρι Ουέστ (1965-66).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…