Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ενωμένη (πλην ενός) η ΟΔΚΕ

Ενωμένη (πλην ενός) η ΟΔΚΕ

rigas-kaffes-ioannou

Έτσουξε” η επιστολή της ΟΔΚΕ, που πήγε “συστημένη” στην ΕΟΚ. Κι “έτσουξε” για δύο λόγους: Επειδή όσα κατέγραψε ήταν απολύτως αληθινά, αλλά και γιατί τη συνυπέγραψαν τα έξι από τα επτά μέλη της Ομοσπονδίας των Διαιτητών. Δεν ήταν “επιστολή Καφφέ“, αλλά μια καθολική διαμαρτυρία.

Μοναδικός που δεν συμμετείχε στις διεργασίες ήταν ο Αλέξανδρος Δημόπουλος, ο οποίος εδώ και χρόνια διατηρεί ιδιαιτέρως φιλικές σχέσεις (δεν είναι κακό) με τον Τάκη Τσαγκρώνη. Όλοι οι άλλοι ήταν απόλυτα σύμφωνοι και με το περιεχόμενο και με το ύφος της επιστολής, άρα δεν είναι μια “προσωπική κόντρα“, όπως έντεχνα κάποιοι θέλησαν να την εμφανίσουν, αλλά μια αποφασιστική αντιπαράθεση.

Η αλήθεια είναι πως δεν έκαναν τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το να εκπροσωπήσουν τους διαιτητές. Αυτός, άλλωστε, είναι κι ο ρόλος της ΟΔΚΕ. Είναι αδιανόητο οι διαιτητές των εθνικών κατηγοριών, να “χρηματοδοτούν” από την τσέπη τους τα πρωταθλήματα.

Σημειώστε πως παρότι δεν έχουν πάρει την αποζημίωση για τους αγώνες που σφυρίζουν, στις δηλώσεις τους στην εφορία συμπεριλαμβάνουν τα ποσά, πληρώνουν φόρους, αλλά δεν έχουν εισπράξει έστω ένα ευρώ. Κι είναι, βεβαίως, και ζήτημα διαφάνειας να μάθουμε γιατί δεν πληρώνονται, ενώ η ΕΟΚ παίρνει χρήματα, με συγκεκριμένο κωδικό, από το κρατικό ταμείο. Αφού δεν πάνε στους διαιτητές, πού πάνε;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Όταν η ΟΔΚΕ καταπατά τους δικούς της… «κανόνες»

Οι πρόεδροι των Συνδέσμων της ΟΔΚΕ είναι πάνω από νόμους; Αν «ναι», είναι ωραία η ΕΟΚ του …