Κεντρική Διεθνή “Ελπίζω να μείνω στη Φενέρ”

“Ελπίζω να μείνω στη Φενέρ”

obradovic new

obradovic-new

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περνάει καλά στην Τουρκία και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurosport, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε και μετά τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας παρέχει όλα τα εχέγγυα στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει πως δύσκολα θα βρει αλλού καλύτερες συνθήκες εργασίας.

“Είμαι χαρούμενος στη Φενέρ και ελπίζω να μείνω. Ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο με τεράστια λαϊκή βάση και μεγάλες φιλοδοξίες. Φέτος οι παίκτες που έχω αφομοιώνουν καλύτερα αυτά που θέλω και γι’ αυτό τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα για μας. Σταδιακά περνούν στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θέλω και είμαι ικανοποιημένος, αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτίωση. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι”, ανέφερε ο “Ζοτς“.

Όσον αφορά το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, ο Ομπράντοβιτς δεν θέλει να ακούει λέξη, καθώς “Έχουμε ακόμη δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας για το Top 16 και στα play offs θα έχουμε σε κάθε περίπτωση δύσκολο έργο. Το Final Four είναι ακόμη πολύ μακριά και θα πρέπει να δούμε την κατάσταση βήμα-βήμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…