Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Δολοφονικές επιθέσεις”

“Δολοφονικές επιθέσεις”

Πανελλήνιο Παίδων

basketa

Οι σκηνές ντροπής που έλαβαν χώρα την Τρίτη (24/03) στο κλειστό της Ριζούπολης έχουν αφήσει όλο τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο με ανοιχτό το στόμα. Πριν από λίγο η Αναγέννηση Πετραλώνων εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία καταγγέλλει τα πρωτοφανή επεισόδια που φέρονται να είναι υπεύθυνοι οπαδοί του Αιγάλεω.

Αναλυτικά:
Ο Α.Σ. Αναγέννηση Πετραλώνων καταγγέλλει την απαράδεκτη δολοφονική επίθεση οπαδών της ομάδας του Αιγάλεω εναντίον φιλάθλων της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παιδικού τμήματος την Τρίτη 24/3/2015 και ώρα 21:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές απειλές κατά παραγόντων του Συλλόγου μας. Πριν από την έναρξη του αγώνα “παράγοντας”, κατά δήλωση του, της ομάδας του Αιγάλεω προκαλούσε βίαια τους φιλάθλους της Αναγέννησης με υβριστική συμπεριφορά, απειλητική διάθεση, με αποκορύφωμα την κατά παραγγελία του έφοδο στις κερκίδες τραμπούκων εφοδιασμένων με ρόπαλα, λοστούς και αλυσίδες.

Επιτέθηκαν με σφοδρότητα και δολοφονική διάθεση εναντίον 15χρονων φιλάθλων της Αναγέννησης, αγοριών και κοριτσιών, που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Δέκα παιδιά, φίλαθλοι της ομάδας μας, μεταφέρθηκαν αιμόφυρτα στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου τους παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες. Εκεί έδωσαν καταθέσεις στους Αστυνομικούς. Οι παράγοντες της ομάδας κατέθεσαν επίσης στο Τοπικό Α.Τ.  Οι απειλές συνεχίστηκαν και συνεχίζονται. Επιπροσθέτως με συνεχείς ψευδείς – προκλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο, συνεχίστηκε η παραπληροφόρηση και η λασπολογία εις βάρος μας. Δεν ένοιωσαν την ανάγκη έστω και εκ των υστέρων να ζητήσουν συγγνώμη και να δείξουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τον αποτροπιασμό και την μεταμέλεια τους για τα συμβάντα.

Ο ΑΣ Αναγέννηση Πετραλώνων με υπόμνημα προς την ΕΣΚΑ ζητά την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών και την άμεση λήψη μέτρων πρόληψης παρόμοιων επονείδιστων επεισοδίων στο μέλλον. Καταδικάζει τις προκλητικές – δολοφονικές επιθέσεις που δέχθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας και θεωρεί ως δεδομένη την απόδοση δικαιοσύνης τόσο σε αθλητικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…